ممکن است از حقیقت پشت این دانه ها شگفت زده شوید. تخمه هندوانه در اصفهان در واقع یکی از پرمغذیترین انواع دانهها هستند. با تف کردن، برداشتن یا دور انداختن دانه های هندوانه، ارزش غذایی هندوانه را کاهش می دهید این دانه ها خوشمزه و سالم هستند و برای میان وعده عالی هستند.
فقط چند دقیقه طول میکشد تا مقداری از آنها را خشک کنید و برشته کنید، و یک میانوعده خوشمزه و سالم برای بدنتان تهیه کردهاید تا به بدنتان یک تغذیه خوب اضافه کنید.
از نظر تغذیه، دانه های هندوانه جزو بهترین ها هستند. آنها منبعی غنی از ویتامین ها، پروتئین ها، اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 3، روی، منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و غیره هستند. تخمههای هندوانه کالری بالایی دارند، بنابراین باید آنها را در حد اعتدال مصرف کنید – یک فنجان تخمه هندوانه بوداده حاوی حدود ۶۰۰ کالری است.
دانه های هندوانه مملو از مواد مغذی مانند فولات، آهن، روی، مس، منیزیم و پتاسیم هستند. این دانه ها بسیار مغذی هستند زیرا سرشار از اسیدهای آمینه، پروتئین و ویتامین B کمپلکس هستند. این مواد مغذی با هم به افزایش متابولیسم بدن و بهبود تراکم مواد معدنی و سلامت استخوانها کمک میکنند.
خوردن تخمه هندوانه برشته شده برای پوست شما مفید است. علاوه بر جلوگیری از شیوع آکنه، پوست شما را مرطوب کرده و از علائم اولیه پیری جلوگیری می کند. مصرف منظم این دانه ها خاصیت ارتجاعی را در جای خود حفظ می کند.
پروتئین، آهن، منیزیم و مس نقش مهمی در سلامت مو دارند. منیزیم از دو شاخه شدن و شکستن موها جلوگیری می کند در حالی که پروتئین رشد مو را تقویت می کند. مس با افزایش تولید ملانین موهای شما را ابریشمی و شاداب نگه می دارد.
دانه های هندوانه می توانند سطح قند خون را کاهش دهند. تخمه هندوانه با بهبود کنترل قند خون و کاهش مقاومت به انسولین مرتبط است. مدیریت سطح قند خون دغدغه اصلی بیماران دیابتی است و دانه ها راهی عالی برای انجام آن هستند.