نام علمی انجیر سیاه در بازار Ficus carica یک میوه اشکی شکل منحصر به فرد از خانواده توت است. انجیر یکی از قدیمی ترین میوه هایی است که توسط انسان رشد می کند و به سبد غذایی روزانه اضافه می شود.
آنها سرشار از کلسیم، آهن، فیبر و مواد معدنی هستند. درخت انجیر در مکان های خشک و آفتابی، بومی آسیای صغیر و مدیترانه رشد می کند. آنها را می توان به صورت تازه یا خشک مصرف کرد.
این مقاله در مورد فواید این میوه سالم و قدیمی صحبت می کند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد انجیر می توانید سایر مقالات ما را مطالعه کرده و یا سوالات خود را در صفحه “تماس” مطرح کنید و متخصصان ما در اسرع وقت به آن پاسخ خواهند داد.
همانطور که قبلا ذکر شد، انجیر فواید زیادی برای سلامتی دارد. مصرف آنها می تواند به سلامت دستگاه گوارش و قلب کمک کند و به طور موثر سطح قند خون را کنترل کند. انجیر سرشار از قند طبیعی، فیبر محلول، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است.
سرشار از پتاسیم، آهن، کلسیم، مس، منیزیم و ویتامین های K و A است و منبع غنی آنتی اکسیدان است. تقویت دستگاه گوارش: انجیر سرشار از فیبر است و مصرف آن در درمان یبوست موثر است.
آنها به عنوان یک پروبیوتیک گیاهی عمل می کنند و منبع غذایی خوبی برای باکتری های مفید روده هستند. مطالعه ای بر روی 150 فرد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر نشان داد افرادی که 4 انجیر خشک (حدود 45 گرم) در روز مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که انجیر خشک نمی خوردند به میزان قابل توجهی علائم (درد، نفخ و یبوست) را کاهش دادند.
بهبود سلامت قلب و عروق: انجیر می تواند فشار خون و سطح چربی خون را بهبود بخشد که باعث بهبود سلامت عروق و کاهش خطر بیماری قلبی می شود.