سیب خشک سفید به دلیل ساختار فیبری و آبدارش یکی از میوه های اجتناب ناپذیر تنقلات است. به لطف ویتامین های موجود در سیب، از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند. سیب خشک به اندازه سیب مفید است و به راحتی می توان آن را به عنوان میان وعده یا چای سیب مصرف کرد. ما جزئیاتی در مورد فواید و کاربردهای سیب خشک گردآوری کرده ایم.
سیب خشک خاصیت پیشگیری از یبوست، پاکسازی خون و درمان بیماری های معده را دارد. همچنین اغلب توسط متخصصان توصیه می شود که مصرف آن به ویژه در میان وعده ها انجام شود. می توان آن را مستقیماً به عنوان سیب خشک یا چای سیب مصرف کرد.
میوه های خشک حاوی بتاکاروتن، رتینول، اسید اسکوربیک، ویتامین PP، ویتامین K، توکوفرول، ویتامین های گروه B (تیامین، اسید پانتوتنیک، ریبوفلاوین، پیریدوکسین و غیره) هستند.
ساکاریدهای طبیعی به شکل فروکتوز، گلوکز و مقادیر کمی ساکارز ارائه می شوند. تنها 12 درصد از کل حجم سیب به شیرین کننده ها اختصاص دارد. شکر منبع قدرت و انرژی را حفظ می کند، مسئول فعالیت سیستم عصبی است.
این محصول سرشار از ترکیبات معدنی است. از جمله آنها می توان به ید، منیزیم، آهن، سلنیوم، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و غیره اشاره کرد. میوه های خشک حاوی پکتین، فیبر رژیمی هستند. این دو در ترکیب، تمام فرآیندهای متابولیک بدن را بهبود می بخشد و همچنین کانال های خونی را از پلاک های کلسترول پاک می کند.
در مورد اسیدهای آلی نیز لازم به ذکر است. برجسته ترین نمایندگان لیمو، اسکوربیک، تارتاریک، سیب، کلروژنیک، عربی هستند. اسیدهای آلی بیش از 3٪ از حجم کل سیب را به خود اختصاص نمی دهند. با این حال، این مقدار برای حفظ قدرت دفاعی بدن در سطح مناسب کافی است.
کاتچین ها، تانیدها، فلاونوئیدها تانن های طبیعی لازم برای پاکسازی بدن و محافظت در برابر رادیونوکلئیدها. این ترکیبات اثر ضد باکتری و ضد التهابی دارند. مصرف منظم سیب از ایجاد سرطان جلوگیری می کند. میوه های خشک از پروتئین های آسان هضم و مقدار کمی چربی محروم نیستند. خشک کن ها همچنین دارای نشاسته، اسانس، فیبر، فرار هستند.