حتی ویتامینها در شکل خالص خود، اگر به مقدار زیاد مصرف شوند، فقط میتوانند ضرر داشته باشند. تخمه آفتابگردان فله نیز از این قاعده مستثنی نیست. دانه ها یک محصول پر کالری هستند، لازم است مصرف روزانه را کنترل کنید. دانه های نمک برشته شده سرشار از سدیم هستند. اگر چنین جزء در بدن بیش از حد باشد، ممکن است مشکلات قلبی، فشار خون بالا وجود داشته باشد.
اگر واقعا “دانه ها” را پرخوری کنید، ویتامین B6 بیش از حد وارد بدن می شود و این مملو از نقض هماهنگی عضلات است. اگرچه دانه ها حاوی کلسیم هستند، اما پوست سخت می تواند به راحتی به مینای دندان آسیب برساند.
مقدار زیادی چربی موجود در آن می تواند باعث سوزش سر دل شود. استفاده مکرر از تخمه آفتابگردان بر گلو و تارهای صوتی تأثیر منفی می گذارد، صدا را مخدوش می کند. در هنگام سرخ کردن، تخمه آفتابگردان بیش از نیمی از مواد مغذی خود را از دست می دهد، بنابراین بهتر است این محصول به صورت خام مصرف شود.
با این حال، دانه های برشته حاوی کالری کمتری هستند. به هر حال، همه دوست ندارند غلات خام بخورند، بنابراین اکثر متخصصان تغذیه توصیه می کنند که آنها را به غذاها اضافه کنید: املت، سالاد و غیره. اگر تصمیم به سرخ کردن دارید، از یک تابه نچسب خشک و بدون اضافه کردن روغن استفاده کنید.
اکثر پزشکان مشکلی را نمی بینند بلکه برعکس به زنان باردار توصیه می کنند که دانه های 30-50 گرمی مصرف کنند. صدها ماده مفید علاوه بر این به بدن اضافه می شود: ویتامین ها، پروتئین ها، مواد معدنی، چربی های طبیعی گیاهی. نوزاد با استخوان های خوب و با کلسیم فراوان متولد می شود. فشار خون در سه ماه به حالت عادی باز می گردد.
سیستم ایمنی تقویت می شود، خاصیت ارتجاعی پوست ظاهر می شود. استفاده از تخمه آفتابگردان در دوران شیردهی قابل قبول است. ابتدا باید ببینید که آیا کودک به محصول حساسیت دارد یا خیر. در غیر این صورت، کمک هزینه روزانه برای یک مادر شیرده 20 گرم است.
تخمه آفتابگردان انباری از ویتامین ها و مواد معدنی است. ترکیب دانه ها شامل سه گروه مهم ویتامین است. ویتامین های B3، B5، B6 مسئول سلامت سیستم عصبی مرکزی هستند. ویتامین ها برای حفظ سلامت پوست ضروری هستند. تخمه آفتابگردان حاوی حدود 70 درصد از ارزش روزانه ویتامین B است.