تحقیقات اخیر که نقش و سهم پودر نبات بیز را در رژیم غذایی و اثرات احتمالی آن بر نشانگرهای زیستی سلامت مورد بررسی قرار می دهد، این دیدگاه را که آب نبات ممکن است با افزایش نرخ چاقی و خطرات سلامتی مرتبط باشد، به چالش می کشد.
گروهی از متخصصان در تغذیه رفتاری، علوم تغذیه و آموزش تغذیه در یک میزگرد تسهیل شده برای بررسی ارتباط بین مصرف معمول آب نبات و نتایج سلامت شرکت کردند. عوامل موثر بر مصرف آب نبات، از جمله پیامدهای منفی بالقوه محدودیت؛ و راهکارهای موثر برای ترویج مصرف متوسط آب نبات.
این بحث همچنین شکاف هایی را در تحقیقات موجود و همچنین فرصت های تحقیقاتی و آموزشی آتی در زمینه تغذیه رفتاری شناسایی کرد.
داده های مصرف غذا در سراسر کشور از آنچه در آمریکا می خوریم (WWEIA)، جزء یادآوری رژیم غذایی NHANES 2007-2008 و 2009-2010، برای تخمین نسبت جمعیت ایالات متحده که مصرف آب نبات، متوسط مصرف آب نبات و سرانه را گزارش می کنند، استفاده شد.
سهم آب نبات در دریافت انرژی، چربی کل، چربی اشباع شده و قندها (کل و اضافه شده) (11-14). آب نبات حاوی شکلات و آب نبات بدون شکلات (به استثنای آدامس) با استفاده از دسته بندی WWEIA مربوطه شناسایی شد.
برآوردها بر اساس مصرف آب نبات گزارش شده در روز اول یادآوری رژیم غذایی NHANES بود و برای جمعیت همه آمریکاییهای 2 سال، 2 تا 18 سال و بالای 19 سال ایجاد شد.
نتایج نشان میدهد که 26 درصد از آمریکاییهای بالای 2 سال در یک روز آبنبات مصرف میکنند. در میان جوانان 2 تا 18 ساله، 31 درصد مصرف آب نبات را در یک روز معین گزارش کردند.
در یک روز مصرف آب نبات، مصرف کنندگان آب نبات گزارش دادند که به طور متوسط حدود 40 گرم آب نبات (176 کیلو کالری) می خوردند.
در صدک 66، با نمرات BMI پایین تر در کودکان آلمانی دارای اضافه وزن همراه بود.
در یک مطالعه اخیر در حدود 1500 نوجوان در سنین 12.5 تا 17.5 سال، سطوح پایینتری از چاقی در یک سوم مصرفکنندگان شکلات مشاهده شد.
مقایسه با آنهایی که در یک سوم مصرفکنندگان پایینتر (میانگین مصرف: 4.7) بودند. g/d)؛ این یافته ها نیز پس از حذف افراد چاق از تجزیه و تحلیل مشاهده شد.