کشک بیرجندی به جذب مواد مغذی از غذاهای مختلف کمک می کند. همچنین افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز می توانند از این محصول لبنی لذت ببرند زیرا در طی تخمیر این قند لاکتوز به اسید لاکتیک تبدیل می شود.
اگرچه محتوای چربی آن می تواند بسیاری را گمراه کند، اما حقیقت این است که کشک به بهبود سلامت قلب کمک می کند. شناخته شده است که HDL یا کلسترول خوب را افزایش می دهد و فشار خون و فشار خون را کاهش می دهد. کلسترول و فشار خون هر دو از عوامل اصلی افزایش خطر بیماری قلبی هستند.
کلسیم طلا برای استخوانها و دندانها و کشک منبعی غنی برای کلسیم و دندان است. مصرف روزانه کشک نیاز روزانه شما به کلسیم و فسفر را تا حد زیادی تامین می کند. استخوان های شما را تقویت می کند و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آرتریت، پوکی استخوان، پوسیدگی دندان، لثه های ضعیف و غیره را کاهش می دهد.
کشک دارای طیف گسترده ای از مواد مغذی متعدد از جمله پروبیوتیک ها، مواد معدنی و ویتامین ها است. پروبیوتیک های موجود در کشک همچنین به کاهش التهابی که باعث بیماری های مزمن مختلف می شود کمک می کند.
مواد معدنی اصلی که در تقویت ایمنی نقش دارند منیزیم، سلنیوم، ویتامین D و روی هستند. پروبیوتیکها مانند میکروارگانیسمها به بدن اجازه میدهند تا با عفونتهای مختلف ویروسی و باکتریایی مبارزه کند و شما را سالم نگه دارد.
در انتخاب کشک مناسب همیشه به برچسب ها توجه کنید. حرارت دادن در ماست پاستوریزه باکتری های سالم یا پروبیوتیک های موجود در کشک را از بین می برد، بنابراین همیشه از کشک که با کشت های زنده فعال مشخص شده است استفاده کنید. مصرف مداوم کشک به مدت 8-2 هفته می تواند درد معده را در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر کاهش دهد.